Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 claras de huevo
- ½ cdita de cremor tártaro
- 170 g de almendras
- 4 yemas de huevo
- 130 g de miel
- ½ cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- ½ cda de vainilla
- frutas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 829 kJ / 197.4 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
El mejor pastel de chocolate
1h
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Pastel de chocolate sin gluten
40 min
Mazapán de cacahuate
1 Std. 20 Min
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1h 30min
Pastel de cardamomo y limón
1 godz. 35 min
Pastel de choco nuez
50min
Alegrías
1h
Nidos de chocolate
35min
Pastel de zanahoria sin harina
20 min
Pan de elote
2h
Pasta sable
1 Std. 50 Min