Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dip
- 1 diente de ajo
- 100 g de queso azul, desmoronado
- 50 g de mayonesa
- 150 g de crema ácida
- 2 cucharadas de vinagre, o de jugo de limón
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de pimienta
Crudités
- 800 g de verdura, (zanahoria, apio, jícama)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 0 kJ / 197 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30 min
Filete a la pimienta
20 Min
Ensalada César
15 Min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min
Ensalada César con chipotle
30 min
Montaditos de queso azul y manzana
30 min
Paté de hongos, queso y tomate
40 min
Dip de jitomates deshidratados
5 Min
Ensalada César
10 Min
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Mantequilla de ajo y perejil
2h 10min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 Std.