Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 25 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 15 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 huevo
- 40 g de almendra molida
- 1 pellizco de sal
- 2 bombones de chocolate
- 300 g de agua
- frutos rojos frescos variados, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1617 kJ / 386 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 120.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polos de cheesecake
8 godz. 30 min
Minitarta tatín
1h 20min
Bol de mini tortitas con leche, cereales y fruta
30min
Sirope de azafrán y miel
1 godz. 10 min
Cóctel especiado navideño
30min
Bocadito helado de yogur y fresas
6 godz. 10 min
Spritz de granada
Keine Bewertungen
Bizcocho y crema inglesa de horchata
12hod. 45min
Postre de fresas frescas
20min
Tarta con cobertura de manzana laminada
1 godz.
Scones de nata
25min
Cóctel nevado
10 min