Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
- 60 γρ. κρεμμύδι, κομμένο στη μέση
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 700 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα στα 4
- 50 γρ. λευκό κρασί, ξηρό
-
1
κ.γλ. πάστα ζωμού λαχανικών
lub ½ κύβο ζωμού λαχανικών (δόση 0.5 lt.) - ½ κ.γλ. αλάτι
- ¼ κ.γλ. πιπέρι
- Wartości odżywcze
- na 1 μερίδα
- Kalorie
- 456 kJ / 109 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Σπανακόρυζο
45min
Πατατοσαλάτα
40min
Ρατατούιγ
40min
Σοταρισμένο πράσο (170-200 γρ.)
20min
Φρέσκο τυρί με πορτοκάλι και μέλι
35min
Πένες με μελιτζάνες, ντομάτες και μοτσαρέλα
40min
Γαριδομακαρονάδα
40min
Καλαμάρι γεμιστό
1 Std. 20 Min
Φρατζολάκια στον ατμό
2hod. 10min
Καλαμαράκια
50min
Κρεμώδη μανιτάρια
35min
Σαλάτα με γαρίδες και τραγανά λαχανικά
40min