Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 120 g de queso Gruyère o cualquier otro queso de dureza media, en trozos
- 6 huevos
- 3 pizca de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 500 g de agua
- 4 bollos, para hamburguesa
- 100 g de lechuga, desinfectada, deshojada
- 200 g de jitomate, en rebanadas
- 50 g de cebolla morada, en rebanadas
- 50 g de pepinillos, en rebanadas
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 2 cdas de aceite de oliva extra virgen
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1649.5 kJ / 394.3 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 544 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Tostadas de Pollo con Rajas
40 min
Dip de kale, pesto de cilantro y yoghurt
10min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Ensalada de cuscús de coliflor
15min
Papas a la francesa TM6
1h 15 min
Gaspacho de elote y jalapeño
20min
Buñuelos de Zanahoria con aguacate, Atún y Huevos
40 min
Crema mediterránea de tomate para untar
15min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1h 30min
Pan francés
30 min