![Masa madre sin gluten Masa madre sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/89158d6833b4e8beaa772011f9c82ae3/Derivates/9bd9582f0dee18c840feeb84e081774d64c73875.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 100 g de harina de arroz
- 100 g de agua
Día 2
- 1 cda de harina de garbanzo
- 2 cdas de agua (ver tip)
Día 3
- 1 cda de harina de arroz
- 2 cdas de agua (ver tip)
Día 4
- 1 cda de harina de garbanzo
- 2 cdas de agua (ver tip)
Día 5
- 1 cda de harina de arroz
- 2 cdas de agua (ver tip)
- Wartości odżywcze
- na 400 gramos
- Kalorie
- 2229.2 kJ / 532.8 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 111.7 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 14.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Harina sin gluten para panadería
10min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Crepas (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan de caja sin gluten
2小时
Chapati sin gluten
30min
Baguette sin gluten
2小时
Baguette sin gluten
1小时
Brownie de chocolate sin gluten
50min
Base para pay sin gluten
15min
Harina sin gluten para todo uso
5 分钟
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Bisquets sin gluten
1h 30min