Masa madre sin gluten

Masa madre sin gluten

4.0 4 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 120 godz.
400 gramos

Składniki

Día 1
  • 100 g de harina de arroz
  • 100 g de agua
Día 2
  • 1 cda de harina de garbanzo
  • 2 cdas de agua (ver tip)
Día 3
  • 1 cda de harina de arroz
  • 2 cdas de agua (ver tip)
Día 4
  • 1 cda de harina de garbanzo
  • 2 cdas de agua (ver tip)
Día 5
  • 1 cda de harina de arroz
  • 2 cdas de agua (ver tip)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 gramos

Sód 14.7 mg
Białko 12.3 g
Kalorie 2229.2 kJ / 532.8 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 111.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...