Urządzenia i Akcesoria
Masa madre sin gluten
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 120 godz.
400 gramos
Składniki
Día 1
-
100 g de harina de arroz
-
100 g de agua
Día 2
-
1 cda de harina de garbanzo
-
2 cdas de agua (ver tip)
Día 3
-
1 cda de harina de arroz
-
2 cdas de agua (ver tip)
Día 4
-
1 cda de harina de garbanzo
-
2 cdas de agua (ver tip)
Día 5
-
1 cda de harina de arroz
-
2 cdas de agua (ver tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 gramos
Sód
14.7 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
2229.2 kJ /
532.8 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
111.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Panadería sin gluten
12 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Harina sin gluten para pastelería
10 min
Harina sin gluten para panadería
10 min
Harina de arroz
5 min
Leche de almendras
12 godz.
Crema dulce vegana
15 min
Leche de almendras
12 godz.
Harina de almendras
30 min
Bolillo sin gluten
2 godz.
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Pan alemán sin gluten
3 godz.
Leche de avena
30 min