
Urządzenia i Akcesoria
Bolillo sin gluten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
3 porciones
Składniki
-
60 g de harina de amaranto
-
1 cdita de psyllium
-
1 cdita de sal
-
11 g de levadura seca
-
1 cdita de azúcar
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1 huevo
-
200 g de agua
-
1 cdita de goma xantana (4 g)
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
123.4 kcal /
516.5 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
19.1 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
941 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Panadería sin gluten
12 Przepisów
Meksyk
Meksyk