Harina sin gluten para panadería

Harina sin gluten para panadería

3.7 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
500 gramos

Składniki

  • 100 g de garbanzos secos
    100 g de harina de maíz nixtamalizado
  • 100 g de quinoa blanca
  • 100 g de arroz
  • 50 g de linaza (opcjonalnie)
  • 100 g de avena
  • 50 g de amaranto
  • 1 cda de fécula de maíz
    1 cda de semillas de chía

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 gramos

Sód 461.4 mg
Białko 58 g
Kalorie 7072.5 kJ / 1690.4 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 31 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 321.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...