![Harina sin gluten para panadería Harina sin gluten para panadería](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C67AF0C0-1353-4BA6-8BAF-616FE5D55D99/Derivates/4C138CF6-E5F2-4EDC-B4BC-14C586F13A7E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g de garbanzos secos
lub 100 g de harina de maíz nixtamalizado - 100 g de quinoa blanca
- 100 g de arroz
- 50 g de linaza (opcjonalnie)
- 100 g de avena
- 50 g de amaranto
-
1
cda de fécula de maíz
lub 1 cda de semillas de chía
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 6468 kJ / 1540 kcal
- Białko
- 79 g
- Węglowodany
- 304 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 55 g
- Sód
- 62 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Harina de almendras
30 Min
Hot cakes de harina de avena
30 Min
Bisquets sin gluten
1h 30min
Pan de caja sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120 Std.
Leche de coco
10 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Leche de nueces y coco
10 min
Harina sin gluten para pastelería
10 min
Leche de avena
30 Min
Harina de arroz
5 min
Leche de almendras TM6
12h