Harina sin gluten para panadería
TM6 TM5 TM31

Harina sin gluten para panadería

3.9 (11 ocen)

Składniki

  • 100 g de garbanzos secos
    lub 100 g de harina de maíz nixtamalizado
  • 100 g de quinoa blanca
  • 100 g de arroz
  • 50 g de linaza (opcjonalnie)
  • 100 g de avena
  • 50 g de amaranto
  • 1 cda de fécula de maíz
    lub 1 cda de semillas de chía

Wartości odżywcze
na 1 receta completa
Kalorie
6468 kJ / 1540 kcal
Białko
79 g
Węglowodany
304 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
55 g
Sód
62 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy