Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g ceapă, tăiată felii subțiri
- 350 g sparanghel verde, tăiat bucăți (2 cm), fără partea lemnoasă
- 30 g ulei de măsline
- 320 g orez pentru risotto, alb, tip Carnaroli (timp de gătire de 18 min.)
- 60 g vin alb, sec
- 700 g apă
- 1 linguriță sare
-
1
linguriță fire de șofran (vezi recomandarea)
lub 1 pliculeț pudră de șofran - 1 - 1 ½ linguriță concentrat pastă de legume
- 20 g unt
- parmezan ras, pentru servit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 68.1 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 627 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastă de caju cu verdețuri
10min
Salată de sfeclă cu vinegretă cu portocale roșii
35 min
Fulgi de ovăz cu compot de piersici
8h 45min
Salată Cobb
1h
Supă cremă de sparanghel
25 min
Prosecco cu lemon gras și mentă
Brak ocen
Varză și costițe gătite lent
12h 20min
Salată de fenicul proaspăt
10min
Orzo cu somon, fasole verde și sos de avocado
Brak ocen
Crevete cu chilli și usturoi
10min
Pâté de ciuperci
1h 25min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1 godz. 20 min