Risotto cu sparanghel și șofran
TM6

Risotto cu sparanghel și șofran

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 35 g ceapă, tăiată felii subțiri
  • 350 g sparanghel verde, tăiat bucăți (2 cm), fără partea lemnoasă
  • 30 g ulei de măsline
  • 320 g orez pentru risotto, alb, tip Carnaroli (timp de gătire de 18 min.)
  • 60 g vin alb, sec
  • 700 g apă
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță fire de șofran (vezi recomandarea)
    lub 1 pliculeț pudră de șofran
  • 1 - 1 ½ linguriță concentrat pastă de legume
  • 20 g unt
  • parmezan ras, pentru servit

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1766 kJ / 422 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
68.1 g
Tłuszcz
12.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
2.7 g
Sód
627 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy