![Melanzani sous-vide Melanzani sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33C09E42-D5AC-4411-A839-EA23CC40210D/Derivates/96b91e00-f5bd-4641-9c6b-d2848fa9662e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Melanzani, in Würfeln (2 cm)
- 4 EL natives Olivenöl extra
- 1 TL Salz
- 1500 g Wasser
- 1 - 2 Knoblauchzehen, mit dem Messer angedrückt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 681 kJ / 162 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 588 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eier im Falafelteig mit Joghurtsauce
55min
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2h 10 min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 min
Babyfreundliches grünes Thai Curry mit Huhn und Jasminreis
1 Std. 30 Min
Mini Melanzani-Pizzen
55min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1 godz. 25 min
Pizza mit Pistazienpesto, Stracciatella Käse und Mortadella
2h 40min
Buchweizennudeln (glutenfrei)
35 Min
Palatschinken mit Maroni und Buchweizen (glutenfrei)
1h
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Lauch dünsten
20 Min
Basmati Reis
15 Min