蠔油燴烏参
TM6 TM5

蠔油燴烏参

(Brak ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 15 克 薑 ,切絲
  • 60 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 60 克 甜豌豆 ,去除兩側粗纖維
  • 200 克 海蔘 ,清洗去除內臟,切斜片
  • 50 克 熟白果 (真空包裝)
  • 15 克 蠔油
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
565.2 kJ / 135.1 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
5.4 g
Tłuszcz nasycony
4186.3 g
Błonnik
2.2 g
Sód
692.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy