蠔油燴烏参

蠔油燴烏参

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • ,切絲
    15 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片
    60 克
  • 甜豌豆 ,去除兩側粗纖維
    60 克
  • 海蔘 ,清洗去除內臟,切斜片
    200 克
  • 熟白果 (真空包裝)
    50 克
  • 蠔油
    15 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 135.1 kcal / 565.2 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 4186.3 g
Sód 692.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...