
Urządzenia i Akcesoria
蠔油燴烏参
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 ,切絲15 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片60 克
-
甜豌豆 ,去除兩側粗纖維60 克
-
海蔘 ,清洗去除內臟,切斜片200 克
-
熟白果 (真空包裝)50 克
-
蠔油15 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
135.1 kcal /
565.2 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
4186.3 g
Sód
692.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan