Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 大匙 橄欖油
- 1 ¾ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 40 克 紅甜椒 ,切條
- 180 克 花枝 ,清洗去除內臟,切圈狀
- 5 克 新鮮紅辣椒
- 5 克 蒜頭
- 15 克 洋蔥
- 2 大匙 糖
- 4 大匙 醋
- 50 克 紫洋蔥 ,切絲
- 100 克 萵苣 ,撕碎
- 40 克 罐裝鮪魚 ,瀝乾油份
- 40 克 综合嫩葉沙拉 ,撕碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1660 kJ / 390 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 2.5 g