Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 紅蔥頭 ,切塊
- 2 粒 蒜頭
- 15 克 香油
- 115 克 海鮮醬
- 115 克 蜂蜜
- 80 克 番茄醬
- 60 克 米酒
- 60 克 米醋
- 30 克 醬油
- 15 克 是拉差香甜辣椒醬 (opcjonalnie)
- ¼ 茶匙 五香粉
- Wartości odżywcze
- na 450 克
- Kalorie
- 3774 kJ / 902 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 184 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 4373 mg