青蔥芝麻鹽

青蔥芝麻鹽

2.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1 罐

Składniki

  • 白芝麻 (詳見要訣)
    100 克
  • 青蔥 ,取蔥綠的部分,切段(約10-12公分) (詳見要訣)
    80 - 100 克
  • 粗鹽
    25 克

Wartości odżywcze na 1 罐

Kalorie 628 kcal / 2627.6 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 442 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...