韓式辣拌花枝

韓式辣拌花枝

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 花枝 ,洗淨去除內臟,切圈
    200 克
  • 韭菜 ,切段
    50 克
  • 5 克
  • 洋蔥 ,切塊
    50 克
  • 韓國辣椒醬
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白芝麻 ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 111 kcal / 465 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...