
Urządzenia i Akcesoria
韓式辣拌花枝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
水1000 克
-
花枝 ,洗淨去除內臟,切圈200 克
-
韭菜 ,切段50 克
-
油5 克
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
米酒1 大匙
-
醋1 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白芝麻 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
111 kcal /
465 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan