黑糖南瓜蒸糕

黑糖南瓜蒸糕

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份

Składniki

  • 南瓜 ,去皮去籽,切塊
    120 - 130 克
  • 1220 克
  • 核桃碎
    30 克
  • 蔓越莓乾
    20 克
  • 黑糖
    40 克
  • 1 小撮
  • 蛋 (約53-63克)
    1 顆
  • 二砂
    60 克
  • 葵花油
    45 克
  • 低筋麵粉
    100 克
  • 泡打粉
    2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 290.1 kcal / 1213.8 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 37.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 151.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...