
Urządzenia i Akcesoria
水牛辣雞小漢堡
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
8 個
Składniki
高麗菜沙拉
-
高麗菜 ,高麗菜葉分開,切大塊300 克
-
紅蘿蔔 ,削皮,切 4 公分長塊50 克
-
美乃滋 ,自製或市售50 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
冰糖粉½ 茶匙
-
芥末籽醬 (opcjonalnie)½ 茶匙
水牛城辣雞胸
-
雞胸肉 ,切半300 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,切段60 克
-
紅甜椒 ,切塊60 克
-
蒜頭5 克
-
鹽5 克
-
蘋果醋60 克
-
水120 克
-
奶油 ,切塊60 克
-
二砂1 茶匙
組裝
-
迷你漢堡麵包8
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
308.1 kcal /
1289 kJ
Białko
12.9 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
25.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
679.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無負擔下酒菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan