剝皮辣椒炒筊白筍
TM6 TM5 TM31

剝皮辣椒炒筊白筍

(Brak ocen)

Składniki

  • 45 克 青蔥 ,約2支
  • 10 克 油
  • 160 克 新鮮筊白筍 ,削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)
  • 65 克 新鮮黑木耳 ,剝小塊
  • 4 支 剝皮辣椒 ,切段
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 15 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
418.3 kJ / 100 kcal
Białko
3.7 g
Węglowodany
19.1 g
Tłuszcz
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
13.3 g
Sód
157.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy