Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 克 青蔥 ,約2支
- 10 克 油
- 160 克 新鮮筊白筍 ,削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)
- 65 克 新鮮黑木耳 ,剝小塊
- 4 支 剝皮辣椒 ,切段
- ¼ 茶匙 鹽
- 15 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 418.3 kJ / 100 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 13.3 g
- Sód
- 157.7 mg