剝皮辣椒炒筊白筍

剝皮辣椒炒筊白筍

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 青蔥 ,約2支
    45 克
  • 10 克
  • 新鮮筊白筍 ,削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)
    160 克
  • 新鮮黑木耳 ,剝小塊
    65 克
  • 剝皮辣椒 ,切段
    4 支
  • ¼ 茶匙
  • 15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 100 kcal / 418.3 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 19.1 g
Błonnik 13.3 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 157.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...