椒鹽羊排

椒鹽羊排

4.5 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    12 克
  • ,切段,約7公分
    1 支
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
  • 5 克
  • 味醂
    10 克
  • 羊排,任一種類 ,分切
    550 克
  • 1600 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 花椒粉
    1 大匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 1 大匙
  • 5 克
  • ,切蔥花,蔥白和蔥綠分開
    1 支
  • 紅辣椒 (大型) ,切段,約1公分
    1 支

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 341.8 kcal / 1428.5 kJ
Białko 20.9 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 89.1 g
Sód 769.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...