
Urządzenia i Akcesoria
椒鹽羊排
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭12 克
-
蔥 ,切段,約7公分1 支
-
醬油20 克
-
米酒10 克
-
糖5 克
-
味醂10 克
-
羊排,任一種類 ,分切550 克
-
水1600 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
花椒粉1 大匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
鹽2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
油1 大匙
-
油5 克
-
蔥 ,切蔥花,蔥白和蔥綠分開1 支
-
紅辣椒 (大型) ,切段,約1公分1 支
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
341.8 kcal /
1428.5 kJ
Białko
20.9 g
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
5.9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
89.1 g
Sód
769.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台味舒肥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan