
Urządzenia i Akcesoria
蔬食蘑菇藜麥飯
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
蘑菇 ,切片250 克
-
藜麥300 克
-
橄欖油60 克
-
米醋30 克
-
醬油80 克
-
香油40 克
-
烘烤芝麻粒2 茶匙
-
洋蔥 ,切塊220 克
-
紅蘿蔔 ,切片(1-2公分)130 克
-
蒜頭1 粒
-
水750 克
-
鹽1 茶匙
-
紫洋蔥½ - 1 顆
-
小黃瓜150 克
-
綠蘆筍100 克
-
小番茄12 粒
-
罐裝玉米粒160 克
-
新鮮嫩菠菜120 - 150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
636.3 kcal /
2662 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
31.5 g
Węglowodany
74.5 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
1541.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

綠色蔬食
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan