Pan gallego con masa madre

Pan gallego con masa madre

4.9 53 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
1 unidad

Składniki

Masa madre de trigo
  • 100 g de agua
  • 20 g de pie de masa de trigo
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 270 g de agua
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 450 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10 g)
  • 1 cucharadita de aceite

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 4783.3 mg
Białko 67.7 g
Kalorie 8673 kJ / 2073 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 15 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 407.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...