Pan gallego con masa madre

Pan gallego con masa madre

4.9 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
1 unidad

Składniki

Masa madre de trigo
  • de agua
    100 g
  • de pie de masa de trigo
    20 g
  • de harina de fuerza
    100 g
Masa principal
  • de agua
    270 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina de fuerza
    450 g
  • de sal (10 g)
    2 cucharaditas
  • de aceite
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 2073 kcal / 8673 kJ
Białko 67.7 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 407.5 g
Błonnik 15 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 4783.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...