Pan corsario doble

Pan corsario doble

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz. 20 min
1 unidad

Składniki

Soaker caliente
  • 170 g de granos de centeno
  • 255 g de agua
Masa madre de centeno
  • 330 g de agua
  • 15 g de pie de masa de centeno
  • 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 2 cucharaditas de aceite para engrasar
  • 85 g de agua fría
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 255 g de harina integral de centeno
    255 g de harina de centeno
  • 170 g de harina de espelta
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 4792.1 mg
Białko 105 g
Kalorie 12939 kJ / 3092 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 109.2 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 645.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...