Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia

Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia

3.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
1 unidad

Składniki

Masa madre de centeno
  • de agua
    190 g
  • de harina integral de centeno
    150 g
    150 g de harina de centeno
  • de pie de masa de centeno
    15 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    160 g
  • de queso fresco con 20% de grasa (tipo quark)
    100 g
  • de harina de fuerza
    400 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas
  • de hierbas provenzales secas
    3 cucharaditas
  • de pie de masa de centeno
    1 cucharadita
  • de agua
    1 cucharada
  • de salvia fresca
    3 - 4 hojas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 2423 kcal / 10138 kJ
Białko 88.6 g
Tłuszcz 47.7 g
Węglowodany 406.3 g
Błonnik 28.4 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Sód 5321.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...