Urządzenia i Akcesoria
Cobertura de chocolate con aceite
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g
Składniki
-
50 g de aceite de girasol
-
300 g de chocolate , en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Kalorie
8387 kJ /
2006 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
131 g
Tłuszcz
156 g
Błonnik
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crema pastelera
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Pay de pasta filo de pistaches y almendras
1 godz. 15 min
Glaseado de chocolate
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Crema pastelera
10 min
Cobertura de chocolate blanco y queso
20 min
Cobertura de cocoa con grenetina
30 min
Crema de trufa
12 godz. 15 min
Almíbar de chocolate
40 min
Ganache de chocolate
15 min
Pastel de chocolate con pan de jengibre
1 godz. 40 min