Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de langostinos crudos grandes, (ver tip)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 146 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Dientes de ajo picado
5min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15min
Langostinos al vapor (400 g)
15min
Mejillones al vapor (1000 g)
30 min
Camarones al vapor
15min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min