Pan de molde con masa madre

Pan de molde con masa madre

4.8 31 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 16 godz. 45 min
16 rebanadas

Składniki

Masa madre de trigo
  • 150 g de agua
  • 15 g de pie de masa de trigo
  • 150 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 140 g de agua fría
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 270 g de harina de fuerza
  • 40 g de mantequilla fría en trozos
  • 30 g de azúcar moreno
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 2 cucharaditas de aceite

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 16 rebanadas

Sód 4763.8 mg
Białko 52.2 g
Kalorie 8514 kJ / 2035 kcal
Tłuszcz 49.1 g
Błonnik 11.5 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Węglowodany 340.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...