Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 750 g de harina
- 5 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 7126 kJ / 1705 kcal
- Białko
- 52.64 g
- Węglowodany
- 358.7 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 18.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Pan de barra
29 Std.
Pan al vapor
1h 30min
Pan integral
3 Std.
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguette
3 Std. 45 Min
Pan con levadura química
30 min
Baguette
10 Std. 40 Min
Bollitos de mantequilla
1 Std. 40 Min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2hod. 50min
Pan rústico
2h