Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de vino tinto
- 500 g de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano (opcjonalnie)
- 1 palo de canela
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 3305 kJ / 790 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 172 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 8.5 mg
Alternatywne przepisy
Salsa de toffee
15 Min
Mayonesa higienizada
5 Min
Risotto al vino tinto
25min
Steak tartare
30 Min
Compota de cebolla roja
2h 10 min
Camarones con salsa cóctel
30 Min
Pasta de chiles tailandesa (Nam prik pao)
10 Min
Cóctel Black Velvet
6 godz. 10 min
Helado de vainilla
13 godz.
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 Min
Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas
20 min
Agua de Sevilla
5 Min