Reducción de vino tinto

Reducción de vino tinto

4.4 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
300 g

Składniki

  • 500 g de vino tinto
  • 500 g de azúcar
  • ½ cucharadita de pimienta negra en grano (opcjonalnie)
  • 1 palo de canela

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 8.5 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 3305 kJ / 790 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 172 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...