Urządzenia i Akcesoria
Reducción de vino tinto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
300 g
Składniki
-
500 g de vino tinto
-
500 g de azúcar
-
½ cucharadita de pimienta negra en grano (opcjonalnie)
-
1 palo de canela
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
8.5 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
3305 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
172 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Reducción de vinagre balsámico para verduras asadas
20 min
Calissons (Mazapán con fruta glaseado)
24 godz.
Paté de salmón ahumado
1 godz. 10 min
Carne de res picada (300 g)
1 godz. 5 min
Carne de cerdo picada (300 g)
1 godz. 5 min
Cebolla picada (30-70 g)
5 min
Hierbas picadas (10-25 g)
10 min
Cebolla picada
5 min
Mermelada de cerezas
35 min
Mermelada de chile jalapeño rojo
1 godz.
Crème brûlée
4 godz. 30 min
Reducción de vinagre balsámico
1 godz. 20 min