![Mezcla de especias para panes clásicos Mezcla de especias para panes clásicos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4ade53c5-741c-4be5-82fc-aba3854b54fa/Derivates/256d149c-72c6-4b3d-a9ea-6ec013425011.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de alcaravea en grano
- 30 g de semillas de hinojo
- 25 g de anís en grano
- 10 g de semillas de cilantro
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1746 kJ / 417 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 21.1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 42.6 g
- Sód
- 44.1 mg
Alternatywne przepisy
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Helado de frutos rojos
20min
Pan rústico de higos y aceitunas
2 Std. 15 Min
Caramelos de café y coco
1 godz. 10 min
Tartaletas de avena y coco con crema de yogur y naranja
1h
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14h 30min
Pan de espelta
2 godz. 20 min
Pan greñado art
3h 30min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15 min.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Mezcla de especias para panes rústicos
5min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min