Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones

Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones

3.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 unidades

Składniki

  • 20 g de orejones de albaricoque
  • 30 g de pasas sin semillas
  • 30 g de higos secos
  • 65 g de agua
  • 50 g de leche
  • 100 - 110 g de yogur griego
  • 10 g de aceite de girasol
  • 1 cucharadita de miel
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 150 g de harina de repostería
  • 150 g de harina de fuerza
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 1 - 2 cucharadas de azúcar glas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 358.5 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 661 kJ / 158 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 30.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...