Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g unt, plus pentru uns tava de brioșe
- făină, pentru tapetat tava și pudrat suprafața de lucru
- 10 g ulei vegetal (de ex. ulei de floarea soarelui sau de rapiță)
- 500 g andive, tăiate bucăți
- 20 g oțet alb balsamic
- 10 g apă
- 2 prize sare, sau după gust
- 2 prize piper măcinat, sau după gust
- 2 porții aluat pentru foitaj (vezi recomandarea)
- 120 g Gorgonzola, tăiată în 6 bucăți
- 1 ou bătut
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 591.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gem de prune și mere
40 Min
Dulceață de ardei iuți
35 min
Salată de icre
15 Min
Supă de pui cu tăiței
1h 35min
Gem de zmeură
40 Min
Cocktail tropical cu rom și fructul pasiunii
Brak ocen
Catifea albă
Brak ocen
Popcorn cu caramel sărat
1 godz. 55 min
Crochete de cartofi
35 min
Mini cheesecake cu Gorgonzola și gem de pere
45 min
Kutia
24sa 50 dk
Spaghette cu sos bolognaise cu ciuperci
45 min