Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 60 g parmezan, tăiat în bucăți (3 cm)
- 16 ciuperci champignon, proaspete, mari (aprox. 400 g)
- 2 - 3 căței de usturoi, după gust
- 300 g frunze de spanac congelat, decongelat și scurs de excesul de apă
- 60 g smântână maturată, 30% grăsime
- ¼ linguriță cimbru uscat
- ½ linguriță sare de mare
- 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 536 kJ / 128 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Suc dulce de sfeclă
15 dk
Supă cremă de dovlecei
25 dk
Tartă cu dovleac
5 Std. 50 Min
Penne cu ton
30min
Piure de fasole albă cu spanac
30min
Bol cu somon și fasole neagră
35 min
Midii în stil provensal
35 min
Dip de praz și somon afumat
55 Min
Vin fiert
30min
Salată cu somon și merișoare
40 dk
Sparanghel sous-vide
Keine Bewertungen
Supă de legume
35 min