Ciuperci umplute cu spanac și parmezan
TM6 TM5

Ciuperci umplute cu spanac și parmezan

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
  • 60 g parmezan, tăiat în bucăți (3 cm)
  • 16 ciuperci champignon, proaspete, mari (aprox. 400 g)
  • 2 - 3 căței de usturoi, după gust
  • 300 g frunze de spanac congelat, decongelat și scurs de excesul de apă
  • 60 g smântână maturată, 30% grăsime
  • ¼ linguriță cimbru uscat
  • ½ linguriță sare de mare
  • 2 prize piper negru măcinat

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
536 kJ / 128 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy