Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 25 gramů olivového oleje
- 100 - 150 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
- 350 - 400 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák), na kousky (2 cm)
-
50
gramů zeleninové směsi, mražené (opcjonalnie)
lub 50 gramů hrášku, zeleného, mraženého (opcjonalnie) - 700 - 800 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) -
½ - 1
čajová lžička soli
lub ½ - 1 polévková lžíce sójové omáčky - 60 - 80 gramů těstovin do polévky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Fazolková polévka
35 min
Kmínová polévka s bramborami
30 min
Hráškovo-mrkvová polévka
1h
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50 min
Polévka s mrkví, petrželí, celerem a bramborem
1h
Čočková polévka
1sa 35 dk
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min