Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- ½ centimetru čerstvého zázvoru, na plátky
-
5
snítek čerstvého libečku
lub 3 čajové lžičky sušeného libečku -
5
snítek čerstvé petržele
lub 3 čajové lžičky sušené petržele - 5 jalovcových kuliček
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 hřebíčky
- 6 - 8 kuliček černého pepře
- 1 malý kousek sušené řasy wakame (opcjonalnie)
- 3 čajové lžičky soli
- 1000 - 1500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 98 kJ / 23 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rajčatový vývar
3h 15 min
Restovaný pórek (200 gramů)
20 Min
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min
Loupání brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 dk
Drůbeží vývar
1小时
Vařené brambory
30min
Vařená jasmínová rýže
35min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 godz. 5 min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min