Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Namáčení luštěnin a krup
- 70 gramů hrachu, sušeného, loupaného
- voda, na namáčení luštěnin a krup
- 70 gramů čočky
- 70 gramů fazolí, suchých, malých, bílých
- 70 gramů krup, velkých
Polévka
- 30 gramů mrkve, na kousky
- 30 gramů celeru, na kousky
- 30 gramů kořenové petržele, na kousky
- 130 gramů cibule
- 30 gramů másla
- 20 gramů hladké mouky
- 1200 gramů vody
- 2 vrchovaté polévkové lžíce dochucovací pasty, domácí, kuřecí
- ½ čajové lžičky soli
- 2 čajové lžičky sušené majoránky
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Białko
- 7.95 g
- Węglowodany
- 26.88 g
- Tłuszcz
- 3.95 g
- Błonnik
- 2.78 g
Alternatywne przepisy
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Pikantní fazolová polévka
11h
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30 min
Vařený bulgur
35 Min
Fazolková polévka
35 Min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Dušený špenát
25 min
Čočková polévka
1h 35 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min