Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Namáčení luštěnin a krup
- 70 gramů hrachu, sušeného, loupaného
- voda, na namáčení luštěnin a krup
- 70 gramů čočky
- 70 gramů fazolí, suchých, malých, bílých
- 70 gramů krup, velkých
Polévka
- 30 gramů mrkve, na kousky
- 30 gramů celeru, na kousky
- 30 gramů kořenové petržele, na kousky
- 130 gramů cibule
- 30 gramů másla
- 20 gramů hladké mouky
- 1200 gramů vody
- 2 vrchovaté polévkové lžíce dochucovací pasty, domácí, kuřecí
- ½ čajové lžičky soli
- 2 čajové lžičky sušené majoránky
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Białko
- 7.95 g
- Węglowodany
- 26.88 g
- Tłuszcz
- 3.95 g
- Błonnik
- 2.78 g
Alternatywne przepisy
Fazolková polévka
35p
Čočková polévka
1óra 35p
Zeleninová polévka s těstovinami
50p
Eintopf se zelím a kroupami
1óra
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30min
Chlebová polévka
25 Min
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min
Fazolová polévka s klobásou
35p
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45p
Kmínová polévka s bramborami
30p
Koprová polévka
20min
Pikantní fazolová polévka
11h