Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů čerstvého kopru, dle chuti
- 900 gramů vody
-
1
kostku zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatou čajovou lžičku dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 200 gramů brambora, na kousky (cca 2 cm)
- 250 gramů smetany
- 20 gramů hladké mouky
- 1 vejce
- 1 čajovou lžičku soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička octa (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 667 kJ / 159 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka s vejci
35min
Kedlubnová polévka
35min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Špenátová polévka se smetanou
40 Min
Fazolková polévka
35min
Pirohy s bylinkovou náplní
1u. 40min
Kmínová polévka s bramborami
30 Min
Houbová směs na rychlou polévku
10 Min
Frankfurtská polévka
30 Min
Koprová omáčka
20min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min