Urządzenia i Akcesoria
Valašská kyselica
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů cibule napůl
-
15 gramů vepřového sádla
-
100 gramů klobásy na kolečka
-
200 gramů brambor typu A, na kostičky
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1200 gramů vody
-
200 gramů kysaného zelí překrájeného
-
2 vejce rozšlehaná
-
150 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
1 polévková lžíce sušené majoránky
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele jen lístky, nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
871.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1375.9 kJ /
328.9 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Příběhy chutí II.
18 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Fazolová polévka s klobásou
35min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45min
Kmínová polévka s bramborami
30min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30min
Kapustnica
1h 15min
Bramborová kari polévka
35min
Pikantní fazolová polévka
11h
Koprová polévka
20min
Kulajda
40min
Zelňačka
25min
Frankfurtská polévka
30min