Urządzenia i Akcesoria
Wholegrain hamburger buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 pieces
Składniki
-
water500 g
-
waxy potatoes diced (1 cm) (see tip)250 g
-
wheat grains250 g
-
milk75 g
-
fresh yeast (40 g)1 cube
-
eggs3
-
plain flour250 g
-
fine salt2 tsp
-
butter soft, in pieces60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
15 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Brioche Buns
2 godz.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Slow-cooked Haricot Beans
14 godz. 40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Baguette
3 godz. 45 min