Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 slices
Składniki
-
milk30 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
bread flour plus extra to dust370 g
-
large eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
egg yolk lightly whisked, to glaze1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5.4 g
Kalorie
877.4 kJ /
209.7 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honeycomb
Brak ocen
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Potato and Rosemary Focaccia
Brak ocen
Bagels
1 godz. 20 min
Cheat's Sriracha Sauce
168 godz. 30 min
Black Lemonade
144 godz.
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1 godz. 20 min
Salt Bread
2 godz.
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1 godz. 30 min
Bomboloni with Custard
3 godz. 30 min