Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 slices
Składniki
-
milk30 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
bread flour plus extra to dust370 g
-
large eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
egg yolk lightly whisked, to glaze1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5.4 g
Kalorie
877.4 kJ /
209.7 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche
8 godz.
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Apple Pâtes de Fruits
6 godz. 15 min
Orange Caramel Choux Puffs
1 godz. 20 min
Thai Volcano Spare Ribs
2 godz.
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 godz.
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Brak ocen
Bagels
1 godz. 20 min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Fresh pasta dough
1 godz.