
Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 slices
Składniki
-
milk30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
bread flour plus extra to dust370 g
-
large eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
egg yolk lightly whisked, to glaze1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
209.7 kcal /
877.4 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
22.3 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Japanese Ramen
Brak ocen
Molten Lava Cake
45 min
Tiramisu maritozzi
11 godz.
Molten chocolate cake
45 min
Matzah
30 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Flourless Gianduja Cake
2 godz. 40 min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1 godz. 30 min
No fail béchamel
15 min
Aïoli
5 min