Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 slices
Składniki
-
milk30 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
bread flour plus extra to dust370 g
-
large eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
egg yolk lightly whisked, to glaze1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5.4 g
Kalorie
877.4 kJ /
209.7 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1 godz.
Bagels
1 godz. 20 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Watermelon Lemonade
5 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Mandarin Almond Cookies
50 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Feijoa bakewell tart
1 godz. 35 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3 godz. 50 min
Romany creams
1 godz. 15 min
Steamed Siew Mai
5 godz.