Urządzenia i Akcesoria
Sourdough Bread with Olives
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water divided, plus 1 tsp to whisk425 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)140 g
-
sugar15 g
-
bread flour plus extra to dust310 g
-
pitted black olives45 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
236 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
668.2 kJ /
159.7 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Soft Date Cake with Walnuts
1 godz. 10 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Rye Bread
6 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 godz. 5 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min