Urządzenia i Akcesoria
Sourdough Bread with Olives
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water divided, plus 1 tsp to whisk425 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)140 g
-
sugar15 g
-
bread flour plus extra to dust310 g
-
pitted black olives45 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
236 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
668.2 kJ /
159.7 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Flour Tortilla
1 godz.
Sourdough potato bread
5 godz.
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Sumac and Quinoa Lavosh
2 godz.
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min