Sourdough Bread with Olives

Sourdough Bread with Olives

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 slices

Składniki

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    30 g
  • water divided, plus 1 tsp to whisk
    425 g
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    140 g
  • sugar
    15 g
  • bread flour plus extra to dust
    310 g
  • pitted black olives
    45 g
  • salt
    1 tsp
  • lemon juice only
    ½
  • large egg
    1

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 159.7 kcal / 668.2 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 4.1 g
Węglowodany 25.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 236 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...