Granola-Porridge mit Nektarinenpüree und Obst
TM6 TM5

Granola-Porridge mit Nektarinenpüree und Obst

4.2 (29 ocen)

Składniki

  • 200 g Nektarinen, reif, in Stücken
    lub 200 g Mango, reif, in Stücken
  • 10 - 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
  • 100 g Granolapulver
  • 400 g Milch
    lub 400 g Haferdrink
  • 150 g Obst (z. B. Erdbeeren, Heidelbeeren, Aprikosen, Himbeeren), in mundgerechten Stücken
  • Ahornsirup zum Beträufeln
    lub Honig, flüssig, zum Beträufeln

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2008 kJ / 479 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
72 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy