Sumo de clementina e cenoura

Sumo de clementina e cenoura

3.7 21 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 copos

Składniki

  • açúcar
    25 g
  • cenoura cortada em pedaços
    100 g
  • gengibre cortado em tiras (2 mm aprox.)
    1 cm
  • clementinas s/ casca e s/ pele branca
    6
  • canela em pó
    ½ c. chá de
  • água
    450 g
  • cubos de gelo
    200 g

Wartości odżywcze na 1 copo

Kalorie 99.3 kcal / 415.3 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 27 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...