
Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi di ceci al ragù
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua1000 g
-
di sale grosso1 cucchiaio
-
di patate a pasta farinosa pelate e a fettine (2-3 mm)800 g
-
di farina di ceci200 g
-
di amido di mais (maizena)100 g
-
uovo1
-
ragù di carne (vedere consigli)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
667 kcal /
2791 kJ
Białko
37.3 g
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
88.7 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fantasia di gnocchi
10 Przepisów
Włochy
Włochy