Gnocchi di patate (TM6)

Gnocchi di patate (TM6)

4.6 22 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Pelare le patate
  • di acqua
    600 g
  • di patate a pasta farinosa di media dimensione (vedere consigli)
    800 g
Gnocchi di patate
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di acqua
    1000 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    350 - 360 g
  • uovo (da 60 g circa)
    1
  • di sale a piacere
    1 ½ - 2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 337 kcal / 1410 kJ
Białko 13.4 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 65.4 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...