
Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi di patate (TM6)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Pelare le patate
-
di acqua600 g
-
di patate a pasta farinosa di media dimensione (vedere consigli)800 g
Gnocchi di patate
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)50 g
-
di acqua1000 g
-
di farina tipo 00 + q.b.350 - 360 g
-
uovo (da 60 g circa)1
-
di sale a piacere1 ½ - 2 cucchiaini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
337 kcal /
1410 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
65.4 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Che patate!
10 Przepisów
Włochy
Włochy