Cotton Japanese cheesecake

Cotton Japanese cheesecake

3.5 64 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 fette

Składniki

  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g olio di semi di girasole + q.b.
    80 g di olio di semi di mais, + q.b.
  • 150 g zucchero
  • 6 uova albumi e tuorli separati
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 60 g di amido di mais (maizena)
  • zucchero a velo a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 161.9 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 1457.6 kJ / 348.4 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 28.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...