Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di zucchero
- 4 tuorli
- 100 g di crema gianduia
- 500 g di mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 11439.3 kJ / 2734.1 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 164.6 g
- Tłuszcz
- 215 g
- Tłuszcz nasycony
- 130.1 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 1892.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Torta bignè al cioccolato bianco
1小时
Torta cioccolato, caramello e noci
1hod. 40min
Cheesecake cioccolato e nocciole
1 Std. 10 Min
Torta ai tre cioccolati
5j 20 menit
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Salame di cioccolato al mascarpone
3h 15 min
Torta al cioccolato
1小时
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Crema per pandoro
10min
Cioccolata calda fondente con nocciole
15 Min