Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di zucchero
- 4 tuorli
- 100 g di crema gianduia
- 500 g di mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 11439.3 kJ / 2734.1 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 164.6 g
- Tłuszcz
- 215 g
- Tłuszcz nasycony
- 130.1 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 1892.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cioccolata calda fondente con nocciole
15 Min
Torta ai tre cioccolati
5 Std. 20 Min
Crema al cacao e cocco (senza lattosio)
15 Min
Merendina alla crema gianduia
1h 30 min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20 min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Crema Bimby ® al cioccolato fondente (TM6)
45 Min
Torta al cioccolato
1 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Crema al mascarpone con tagliatelle di crêpes al cacao
1 Std.
Crema per pandoro
10 Min
Salame di cioccolato al mascarpone
3h 15min