Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade

Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade

3.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions

Składniki

  • d'échalotes en morceaux
    100 g
  • de thym frais les feuilles uniquement
    10 brins
  • de Porto
    170 g
  • de sirop de grenade
    100 g
  • de filet de bœuf ouvert en papillon pour une roulade (voir conseils)
    900 g
  • de sel
    ¾ c. à café
  • de poivre noir moulu
    ½ c. à café
  • de farce maison (voir conseils)
    250 g
  • de graines de grenade et plus pour le décor
    50 g
  • de moutarde de Dijon
    30 g
  • de beurre en morceaux
    30 g
  • d'oignons rouges en rouelles
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 291 kcal / 1220 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...