Torta al cioccolato e croccante di grano saraceno

Torta al cioccolato e croccante di grano saraceno

4.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni

Składniki

  • di pangrattato
    2 cucchiai
    2 cucchiai di farina tipo 00
  • di grano saraceno
    25 g
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    100 g
  • di burro morbido + q.b.
    170 g
  • di zucchero
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • uova
    3
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di lievito in polvere per dolci
    10 g
  • di latte
    20 g

Wartości odżywcze na 12 porzioni

Kalorie 3648 kcal / 15263 kJ
Białko 57 g
Tłuszcz 197 g
Węglowodany 419 g
Błonnik 21 g
Tłuszcz nasycony 117 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...