Torta al cioccolato e croccante di grano saraceno

Torta al cioccolato e croccante di grano saraceno

4.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni

Składniki

  • 2 cucchiai di pangrattato
    2 cucchiai di farina tipo 00
  • 25 g di grano saraceno
  • 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 170 g di burro morbido + q.b.
  • 150 g zucchero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 3 uova
  • 250 g di farina tipo 00
  • 10 g di lievito in polvere per dolci
  • 20 g di latte

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 12 porzioni

Sód 2 mg
Białko 57 g
Kalorie 15263 kJ / 3648 kcal
Tłuszcz 197 g
Błonnik 21 g
Tłuszcz nasycony 117 g
Węglowodany 419 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...