Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe

Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe

3.7 152 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 pièces

Składniki

  • de lait
    200 g
  • de levure boulangère sèche
    1 c. à café bombée
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    220 g
  • de sel et un peu pour la garniture
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    1 pincée
  • de beurre demi-sel en morceaux
    30 g
  • d'épinards frais
    200 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de mozzarella
    500 g
  • d'oignons nouveaux
    50 g
  • botte de menthe fraîche
    ½
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 307 kcal / 1283 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...