Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů celeru, na čtvrtky
- 20 - 30 gramů čerstvého křenu, na kousky
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 2 - 3 polévkové lžíce kaparů, nakládaných, osušených
- 5 polévkových lžic majonézy
- 3 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 špetka soli
- 10 - 12 plátků šunky
- 50 gramů rukoly
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 359 kJ / 86 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avokádový tatarák
15 Min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 Min
Škvarková pomazánka
5 Min
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Keine Bewertungen
Tuňákové kuličky
30min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1 Std.
Křenová pomazánka
7min
Hruškové smoothie s kiwi a limetkou
10 Min
Ananasová pěna
1 min
Teplý kuřecí salát se sýrem
26 Min
Jogurtový dip
5 Min
Škvarkoví šneci se zelím
1 godz. 5 min